אטריות למרק של פסח – המתכון של סבתא חני

אנחנו מתים על אטריות פסח ומכינים מהן כמויות!

מערבבים שתי כוסות קמח תפוחי אדמה עם כוס מים לתערובת אחידה.

בכלי נפרד טורפים 4 ביצים, 2 כפות שמן, רבע כפית מלח וקורט פלפל שחור.

מנפים את קמח תפוחי האדמה אל תוך הקערה ה'רטובה' וטורפים לתערובת אחידה.

מחממים מחבת נון-סטיק עם ספריי שמן ומכינים חביתיות (על אש נמוכה עם מכסה – כך לא תצטרכו להפוך) ניתן לשמור במקרר עטוף.

לפני הארוחה מגלגלים את החביתיות ופורסים אותן לקבלת אטריות, מוסיפים למרק. 😊

רוצה כרטיסיות שיעזרו לילדיך להתארגן בבוקר?

השאירי מייל והן בדרך אליך

אולי יעניין אותך גם:

חצ'פורי גבינה

לא, אין לי שורשים גרוזינים אבל לפני שבועות קבלתי את המתכון ואת המשלוח הטעים הזה מאקה היקרה.

אתם מוזמנים לנסות ולהכין בבית – זה טעים וזה קל חבל על הזמן!

להמשך קריאה >>

השנה יום השואה מעלה חששות ופחדים – 4 טיפים איך לעזור לילדים להתמודד

לאורך כל חיי חייתי בתחושה שמה שקרה לנו בשואה לא יכול לקרות שוב. אז לא הייתה לנו מדינה והיינו מפוזרים בכל מקום.

ואז קמה מדינת ישראל. מקום בטוח, בו אנחנו הרוב, פה אנחנו שולטים ופה אנחנו מוגנים כי יש לנו צבא חזק.

ב- 7.10 המחשבה הזו התנפצה לרסיסים.

להמשך קריאה >>

תעבירי את זה הלאה:

לשליחת הודעה בווטסאפ
1
שלחו לי הודעה
Scan the code
שלום!
אשמח לדבר איתכם
שילי