חצ'פורי גבינה

לא, אין לי שורשים גרוזינים אבל לפני שבועות קבלתי את המתכון ואת המשלוח הטעים הזה מאקה היקרה. אתם מוזמנים לנסות ולהכין בבית - זה טעים וזה קל חבל על הזמן!

מחממים תנור ל-220 מעלות

מפשירים בצק עלים מרודד (1 ק"ג לפי הוראות היצרן)

בקערה טורפים 700 גרם מוצרלה מגורדת, 1 ביצה עם 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות ומערבבים.

חותכים את הבצק לחצי ומרדדים עם מעט קמח רגיל בעזרת מערוך.

מניחים את העלה המרודד על תבנית עם נייר אפייה כשהחלק המקומח מלמטה, מפזרים את התערובת מעל הכל באופן שווה. מפרידים את הגבינה שיראה כמו שטיח

את החלק השני של הבצק (הלא מרודד) מניחים מעל המילוי וסוגרים כמעטפה.

מורחים ביצה טרופה, חורצים חורים בבצק מלמעלה.

מכניסים לתנור לכ-25 דקות עד השחמה יפה. חשוב לבדוק שהמאפה אפוי גם מלמטה.

תקשיבו – זה מדהים וכל כך קל!

רוצה כרטיסיות שיעזרו לילדיך להתארגן בבוקר?

השאירי מייל והן בדרך אליך

אולי יעניין אותך גם:

השנה יום השואה מעלה חששות ופחדים – 4 טיפים איך לעזור לילדים להתמודד

לאורך כל חיי חייתי בתחושה שמה שקרה לנו בשואה לא יכול לקרות שוב. אז לא הייתה לנו מדינה והיינו מפוזרים בכל מקום.

ואז קמה מדינת ישראל. מקום בטוח, בו אנחנו הרוב, פה אנחנו שולטים ופה אנחנו מוגנים כי יש לנו צבא חזק.

ב- 7.10 המחשבה הזו התנפצה לרסיסים.

להמשך קריאה >>

קורס ההורות הכי מומלץ

בשנים האחרונות יצאו הרבה קורסים, ספרים, הרצאות וטיפים דיגיטליים על מנת לחזק את ההורים ובעיקר לספר לכן מה "נכון" לעשות על מנת לקבל את הילד "המושלם" ולהיות האמא "המושלמת".

אני מניחה שאם את קוראת את הבלוג הזה אז כנראה שעד עכשיו לא מצאת את ההורות הנכונה לך ולילדים שלך ואת עדין מחפשת אותה.

להמשך קריאה >>

תעבירי את זה הלאה:

לשליחת הודעה בווטסאפ
1
שלחו לי הודעה
Scan the code
שלום!
אשמח לדבר איתכם
שילי